x
x

Corolla 1.4 D-4D Luna

Дата на прва регистрација:
04.04.2018 година

Цена:
1.010.600 денари

Информативна цена во евра:
16.300 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА