x
x

ВДИШЕТЕ СВЕЖ ВОЗДУХ ВО ВАШАТА TOYOTA

Во периодот од 15.06 до 15.08 дозволете му на вашиот автомобил летно освежување. Променете го филтерот за клима уредот и направете дезинфекција на вентилациониот систем со оригинално TOYOTA средство и со тоа заштитете се вие и вашето семејство од сите непријатности со кои може да се сретнете во летниот период. Филтерот за клима го прочистува воздухот во кабината на автомобилот и ги отстранува сите алергени. Филтерот помага во прочистување на воздухот во кабината од полен, бактерии, прашина и штетни микрочестички кои може да се најдат во вентилациониот систем. Тој исто така спречува влегување на лисја и инсекти во системот за ладење и греење.

Летниот пакет вклучува:

За сите дополнителни информации ве молиме побарајте не на: 023088824 и 023088842.

Ве очекуваме!