x
x

Вашата безбедност пред сè!

Toyota Авто Центар е идеално место за набавка на пневматици од реномирани производители како Michelin, Kleber, BF Goodrich, Dunlop, Bridgestone. Сигурни сме дека во нашата понуда ги имаме пневматиците кои најмногу одговараат на вашите потреби, вашето возило и вашиот стил на возење. Обезбедивме одлични пазарни цени благодарение на тоа што Toyota Авто Центар е увозник на пневматиците кои се во понуда.

Нашиот тим се состои од вработени кои се обучени од експерти на Toyota, со цел да ви дадат адекватни совети при набавка на пневматици, и не само за купување туку и како да ги експлоатирате за да ги добиете најдобрите перформанси од истите во различни временски услови.

Дали сте знаеле дека со соодветен притисок во пневматиците , можете да ја намалите потрошувачката на гориво?