x
x
Модел Редовна цена ПОПУСТ Цена со ПОПУСТ Учество Месечна рата Период на отплата Каско со 50% попуст: 500€ франшиза Каско со 50% попуст: 200€ франшиза Каско со 50% попуст: без франшиза
Avensis 1.8 Executive 24.990 € 3.800 € 21.190 €  4,474 €  276 €  72 месеци  179 €  277 €  472 €
Avensis 1.8 Executive CVT 26.490 € 4.000 € 22.490 €  4,746 €  293 €  72 месеци  190 €  293 €  501 €
Avensis 2.0 D-4D Executive Металик* 29.490 € 5.500 € 23.990 €  5,060 €  313 €  72 месеци  203 €  313 €  534 €


Доплата за металик боја - 31.000 денари (500€)

Доплата за бисерна (перла) боја - 43.400 денари (700€)

*Цената на моделот Avensis 2.0 D-4D Executive металик, е со вклучена металик боја.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com