x
x
Модел Редовна цена во € Редовна цена во ДЕН ПОПУСТ во € ПОПУСТ во ДЕН Цена со ПОПУСТ во € Цена со ПОПУСТ во ДЕН
Auris
Auris 1.33 Terra 15.250 € 945.500 2.440 € 151.280 12.810 € 794.220
Auris 1.2 T Luna  18.250 € 1.131.500 2.590 € 160.580 15.660 € 970.920
Auris 1.2 T Luna, CVT  19.750 € 1.224.500 2.200 € 136.400 17.550 € 1.088.100
Auris 1.6 Luna 17.750 € 1.100.500 2.840 € 176.080 14.910 € 924.420
Auris 1.6 Luna CVT 19.250 € 1.193.500 3.080 € 190.960 16.170 € 1.002.540