x
x
Модел Редовна цена  Промотивна цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ RAV4 HYBRID       500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза

ACTIVE FWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual(6MT)

 30.990 €  24.990 €  8.724 €  213 €  96 месеци  180 €  280 €  470 €

DYNAMIC FWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual (6MT)

 33.990 €   27.190 €  9.488 €  232 €  96 месеци  195 €  300 €  515 €

DYNAMIC AWD 2.0 PETROL 175 к.с Manual (6MT)

 36.490 €  28.590 €   9.974 €   244 €  96 месеци  205 €  315 €  540 €

DYNAMIC AWD 2.0 PETROL 175 к.с Automatic (CVT)

 37.990 €  29.790 €  10.391   254   96 месеци  215 €  330 €  560 €

LOUNGE AWD 2.0 PETROL 175 к.с Automatic (CVT)

 44.990 €  34.190 €  11.919 €  292 €  96 месеци  245 €  380 €  645 €

DYNAMIC FWD 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

34.990 €

30.990 € 10.679  257   96 месеци 222 € 340 € 585 € 

DYNAMIC AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

37.490 € 33.490 € 11.537 € 278   96 месеци 240 €  370 € 630 €

EXCLUSIVE NAVI FWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

 39.990 € 34.990 €  12.502 €  290   96 месеци  250 €  390 € 660 €

EXCLUSIVE NAVI AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

42.490 €  37.490 €  12.901 €  311   96 месеци  270 € 415 €  705 €

Доплата за металик боја кај ACTIVE/DYNAMIC/LOUNGE - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја кај ACTIVE/DYNAMIC/LOUNGE- 1000 € (62.000 денари)

EXCLUSIVE- двобојна каросерија вклучена во цена на возилото.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk