x
x

 

Модел Опрема Редовна цена ПОПУСТ Акциска цена Минимално учество 20% Каматна стапка Месечна рата Каско 500€ франшиза Каско 200€ франшиза Каско без франшиза
RAV4 2.0 D-4D, 2WD*, 143 к.с,6М/Т Executive NAVI 34.490 € 5.500 € 28.990 € 6.345 € 4.50% 375 € 245 € 380 € 645 €
RAV4 2.5 Hybrid, 2WD*,197 к.с  Automatic Executive NAVI 35.490 € 5.500 €  29.990 €  6.562 € 4.50% 387 € 255 € 390 € 670 €
RAV4 2.5 Hybrid, AWD**, 197 к.с Automatic Executive Plus NAVI 38.490 € 5.500 € 32.990 € 7.214 € 4.50% 426 € 280 € 430 € 785 €

Попустот на каско осигурувањето се однесува за првата година

2WD - погон на две тркала

AWD - погон на четири тркала

Доплата за металик боја - 800€ (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја - 1000€ (62.000 денари)

Ценовник за сите модели на RAV4 преземете тука.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Авто Центар го задржува правото без претходна најава 

Во цената на возилото е вклучен и оригинален Toyota навигационен уред со следните карактеристики:

Опис на функции:

Go Navigation е идеална надградба ако Вашето возило е опремено со Toyota Touch 2 аудио систем. 
Системот содржи: 

Покриеност: 

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации Ве молиме побарајте не на:

Телефон: 02/ 30 88 880

E-mail: info@toyota.com.mk