x
x
МОДЕЛ Цена по ценовник во ЕВРА Цена по ценовник во ДЕНАРИ Попуст во ЕВРА Попуст во ДЕНАРИ Цена со попуст во ЕВРА Цена со попуст во ДЕНАРИ
Corolla 1.33 Terra 15.990 991.380 1.700 105.400 14.290 885.980
Corolla 1.33 Luna 17.490 1.084.380 1.800 111.600 15.690 972.780
Corolla 1.6 Terra 16.990 1.053.380 2.100 130.200 14.890 923.180
Corolla 1.6 Luna 18.490 1.146.380 2.200 136.400 16.290 1.009.980
Corolla 1.6 CVT Luna 19.990 1.239.380 2.500 155.000 17.490 1.084.380
Corolla 1.4 D-4D Terra 18.190 1.127.780 1.500 93.000 16.690 1.034.780
Corolla 1.4 D-4D Luna 19.690 1.220.780 1.400 86.800 18.290 1.133.980

Напомена: Доплата за металик боја 300 ЕВРА (18.600 ДЕНАРИ)

Повеќе за Corolla