x
x

VOLVO XC 60 4X4 2.4 DIZEL 163KS AUTOMATIC

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2018 година

Километри:
173.765 Km

Цена:
1.116.000 денари

Информативна цена во евра:
18.000 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА