x
x

Предмет: Оглас за работно место Раководител на Лимаро-Фарбарски Сервис

 

Мисија

  1. Да обезбеди ефективно раководење со човечките ресурси во секторот лимарница и фарбара во делот на мотивација и лидерство
  2. Да работи на исполнување и остварување на зададените таргети во делот на продуктивност, профитабилност и квалитет.
  3. Да ги почитува вредностите и стандардите на Тојота

 

Главни задачи и одговорности

 

Кординација

 

Критериуми за евалуација/Цели/Таргети

 

Потребни квалификации

 

Способности

 

Сите заинтересирани може да испратат CV на: info@toyota.com.mk , не подоцна од 02.08.2017. Само квалификуваните кандидати кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.