x
x

Гаранција

Уживајте во Вашата Toyota - изградена околу човекот

Во Toyota, наш врвен приоритет секогаш биле нашите клиенти. Се надеваме дека Вашата Toyota е важен дел од Вашиот живот, нешто од што зависите секој ден.

Затоа ние сме посветени на градење возила до највисоките стандарди, кои непрекинато ќе ги задоволуваат Вашите барања, година по година.

Нашата одлична гаранциска покриеност е нашиот начин да застанеме над доверливоста на нашите производи. Ние вака гледаме на неа: нашата комплетна посветеност на квалитетот, здравјето и безбедноста на Вашата Toyota е најголемиот придонес кој може да го направиме за Вашата добросостојба, нашиот клиент. Затоа ние велиме дека Вашата Toyota е „изградена од човекот“ и ние сме убедени, како што Вие треба да бидете, дека Вашата Toyota ќе Ви овозможи многу години да уживате во возењето.

 

Гаранција од производителот    3 години / 100.000 км*1
Продолжена гаранција    3 години / 100.000 км*1
Површинска корозија/боја    3 години
Компоненти од хибридниот погон    6 години км*2
Перфорација од корозија    12 години
     
    *1 - Што побрзо истече
*2 - Prius, Yaris Hybrid, Auris Hybrid, RAV4 Hybrid